Välkommen till

 

Start

Ras Info

Om Mig

Tidigare kull

Hundarna

Hundhimlen

Länkar

 

Guestbook

 

 

Hej och välkommen!

Ska försöka berätta lite om mig själv

Heter Micke och har haft hund under några år närmare bestämt sedan 1991 då min första boxer kom in i bilden. Sedan dess har det varit dessa livfulla och härliga fyrbenta glädjespridare som förgyllt tillvaron hos mig. Min första kom som annonshund under skänkes en vit boxer vid namn ögat. Ett riktigt charmtroll och påhittig, det var hon som såg till att mitt hjärta hamnade hos denna ras!

Har sedan dess hunnit med några stycken till. Blev hundförare och hundtjänstbefäl i Hemvärnet som jag fortfarande försöker hålla vid liv, trots att min sista tjänstehund Ella gick bort april 2005. Är också handledare i SBK och hållit i ett antal kurser under åren, men i och med nytt jobb så är jag numer bara medlem i Svenska boxerklubben!

Bor nu i Stockholm med sambo och jag flyttade dit i januari 2006. Har även haft en underbar, givande och lärorik tid under några år tillsammans med två storheter i hundvärlden! Två män jag aldrig kommer glömma! Finns en länk till deras sida under länkar!

Har idag två boxrar, en som heter Tsatsikis Utina, en underbar och go tjej och hennes dotter Tsatsikis Maxima. Hade även en tjänstehund som hette Tidåns primavista surprise Ella, och under några år även två hanar vid namn Morris och Kiitos.

Det var lite om vad jag gjort under de här 15 åren med hund och kommer fortsätta fylla på min hjärna med en i andras ögon oviktigt vetande om hundar och hundliv! Vi är nog speciella människor vi hundägare och det är jag stolt över!

Åter igen välkommen till min sida!

 

 

Nyheter

 

Uppdaterad

27-05-2008

Album

Ella

Ögat

Utina

Maxima

Nike

Cesar